Mes spaudoje 2020 m.

Odontologas įspėjo apie ligą, dėl kurios gresia prarasti ne tik dantis, bet ir implantus: patarė, kaip apsisaugoti

2020 m. spalio 20 d.
Odontologas įspėjo apie ligą, dėl kurios gresia prarasti ne tik dantis, bet ir implantus: patarė, kaip apsisaugotiDantų implantai, įsriegti į žandikaulio kaulą, daugeliu atvejų pakeičia natūralias danties šaknis su visomis jų funkcijomis: kramtymo metu stimuliuoja žandikaulio kaulą, apsaugo jį nuo sunykimo ir su pritvirtinta danties karūnėle sugrąžina ypač brangų žmogaus turtą – prarastus dantis.
Skaityti daugiau – delfi.lt

Burnos higienistė pasakė, kaip iki pat senatvės išsaugoti sveikus savus dantis

2020 m. spalio 06 d.
Burnos higienistė pasakė, kaip iki pat senatvės išsaugoti sveikus savus dantisDantys yra ne tik kiekvieno žmogaus įvaizdžio dalis, bet ir gyvybiškai svarbi visaverčio gyvenimo sąlyga – kasdienis maisto kramtymo „įrankis“.
Skaityti daugiau – delfi.lt

Šiuolaikinės technologijos sustabdo laiką, gelsvinantį dantis

2020 m. rugsėjo 29 d.
Šiuolaikinės technologijos sustabdo laiką, gelsvinantį dantisLaikas ir amžius netolygiai gelsvina visus dantis. Tačiau naujausios balinimo technologijos bei medžiagos ir Kauno odontologijos klinikos „Angitia“ patyrę specialistai sugrąžina ne tik natūralų prigimtinį dantų baltumą, bet ir siekia paties balčiausio kiekvieno žmogaus dantų atspalvio.
Skaityti daugiau – odontologija.com

Odontologas – apie 4 dantų ligas, kurios aktualios ypač dabar: simptomai ir sprendimo būdai

2020 m. liepos 12 d.
Odontologas – apie 4 dantų ligas, kurios aktualios ypač dabar: simptomai ir sprendimo būdaiNors Lietuvoje karantinas atšauktas, tačiau pasaulyje dar užfiksuojami šios infekcijos židiniai, izoliuojami kai kurių šalių atskiri rajonai ir yra praplėstas sąrašas užsienio šalių, iš kurių atvykusiems į Lietuvą privaloma saviizoliacija.
Skaityti daugiau – delfi.lt

Išsaugokime vaikų dantis sveikus

2020 m. birželio 1 d.
Išsaugokime vaikų dantis sveikusSeniai seniai buvo laikai, kai ėduonis vaikų nekamavo. Ir tai ne mitas, ne pasaka, o paprastai paaiškinama istorinė tikrovė: teigiama, kad anuomet su dantų ėduonimi nesusidurta dėl to, kad maisto racionas nebuvo tiek cukraus, kiek dabar. Tai nereiškia, kad turime išrasti laiko mašiną ir grįžti į „becukrius laikus“ ar vengti kiekvieno saldaus kąsnio.
Skaityti daugiau – medicina.lt

Kad Covid-19 karantinas nesukeltų dantų problemų

2020 m. balandžio 30 d.
Kad Covid-19 karantinas nesukeltų dantų problemųOdontologijos klinikos pagal numatytus Covid-19 karantino švelninimo LR etapus galės pradėti teikti planines odontologijos paslaugas vienos paskutiniųjų.
Skaityti daugiau – odontologija.com

Tel. + 370 699 05758
Facebook